Innbruddet ved Atlantis barnehage

Vi kom oss fint gjennom dagene etter innbruddet og vandaliseringen av barnehagen. Saken er oppklart, og synderene angrer..  

Personalet ved Atlantis var suverene i timene etter innbruddet, og greide på mirakuløst vis å feie unna alt rot, vasket og ordnet klart til barna som kom klokken ti! 

Personalet og foreldrene har snakket med barna om innbruddet, og nå går dagene som vanlig. Tusen takk til personalet, og til politiet som har vært utrolig hjelpsomme og som stilte med store ressurser for å oppklare innbruddet så fort. 

Hilsen Tony Grødahl, styrer ved Atlantis.

 

VIL DU VÆRE VIKAR


VIL DU VÆRE VIKAR HOS OSS- og jobbe med fremtidens helter?
Vi søker ringevikarer, oppdragene kan gå fra enkeltdager til lengre perioder.
Vi ønsker å komme i kontakt med trygge, stabile, lekne og engasjerte voksne (over 18år) som vil være med å gi barna i barnehagene våre en spennende og innholdsrik hverdag. Erfaring fra arbeid med barn er selvfølgelig et pluss, men ikke en nødvendighet. Intern opplæring vil bli gitt.
Vi forventer imidlertid at du har et ønske om å jobbe med barn, og at du liker å jobbe i team.
Vi kan tilby en spennende hverdag med mye glede, humor og ikke minst barn som gjør arbeidsdagen verdifull! Arbeidsdagen er variert og gir tilgang til mye frisk luft og gode turopplevelser.
Lønn etter PBL tariff
Søknad og CV sendes til: tony@arenabarn.no

Transient

Sommer

Fra og med uke 25 starter personalet i barnehagen med ferieavvikling. Gruppene vil bli slått sammen de ukene det er få barn i barnehagen. Det vil også dukke opp noen kjekke vikarer i løpet av sommeren. Temaarbeidet i sommerukene vil være litt annerledes enn slik vi vanligvis har det. Vi legger opp til ukesbaserte tema med masse kjekke aktiviteter for barna.

Uke 25: Trolluke

Uke 26: Sydenuke

Uke 27: Sjørøveruke

Uke 28: Vannlek

Uke 29: Livet i fjære og på havet

Uke 30: Aktivitetsuke

Uke 31: Ut-av-barnehagen-uke

Uke 32: Indianeruke

Det vil bli hengt opp ukeplaner inne i småbarn -og storbarnsgarderoben

Informasjon om endring av gruppene vil komme i løpet av sommeren.

Vil vil ønske alle en riktig god sommer:-)

Sommerfest i Atlantis barnehage

Torsdag 13. juni fra klokken 14 til 16 har vi gleden av å invitere foreldre og søsken til sommerfest i Atlantis barnehage. Det vil bli servert en matbit. Hvis noen av foreldrene har lyst å bake med en kake er dette bare hyggelig. Vi henger opp lister ute i garderoben hvor dere kan melde dere på, samt kakeliste.

 

Vel møtt:-)

 

Hilsen alle oss i Atlantis barnehage

NY PEDAGOGISK LEDER FOR BLEKKSPRUTAN

Rett etter påske får vi en ny pedagogisk leder for Blekksprutan. Hun heter Ragnhild Nerem og er en ernergisk og dyktig dame som brenner for å å ha med barna på ulike aktiviteter lek og læring inne og ute. Sammen med de eminente medarbeiderene og den flotte gjengen med barn som er der fra før ligger det antil å bli en spennende vår.

Velkommen til Ragnhild!

Bemanningen ved Atlantis barnehage

Det har i den siste tiden vært mye blest rundt barnehager gjennom store mediaoppslag. Vi ved Atlantis har lyst til å kommentere den delen som går på bemanningen. Kristin Halvorsen har foreslått at det skal komme en bemanningsnorm i fra 2020 der det skal være 1 voksen per 3 barn under 3 år, og 1 voksen per 6 barn over 3 år i fremtiden.. Dette har vi alltid hatt! Bemanningen er også stort sett høyere enn dette forslaget store deler av året. Barnehagen tar også inn vikarer fra første dag ved sykefravær.


Arena Barn kurser ansatte

Foto: http://www.ninanakling.no

Arena Barn kjører mandag 21. januar et skreddersydd kurs for sine 3 barnehager. Personalet ved Atlantis, Blåtoppen og Draget skal få oppleve et fyrverkeri av en foredragsholder som heter Nina Nakling. Foredraget kalles: ”Dette er vel de minste for små til” .

Se mere på www.ninanakling.no

 

Jobb ved Atlantis barnehage?

Vi ønsker å få kontakt med positive og arbeidsomme mennesker som har lyst til å prøve hvordan det er å jobbe i barnehage. Her på Atlantis har vi et flott arbeidsmiljø med masse humor og glede. Ta kontakt for en uformell prat eller besøk oss hvis du vil vite mer!

Naturopplevelser i særklasse

Barna som er på sjøen om vinteren får helt unike naturopplevelser. Den litt overmodige havørnungen stuper ned og henter fisk fra vannoverflaten. Skarvene står tett i tett ut på skjæret og tørker vingene. Kanskje får vi se spekkhoggere på jakt etter sild. Dette er naturopplevelser i særklasse.